• 6 kyllingelår
  • sauce:
  • 1 zittauerløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dl. vineddike
  • 3 dl. ketchup
  • 1 spsk. dijonsennep
  • 1 spsk. honning
  • ½ dl. Friskpresset citronsaft
  • 2 tsk. chilipulver
Hak løg og hvidløg. Svits løgene i olivenolie. Tilsæt resten af ingredienserne til saucen og lad det koge, ved svag varme i ca. 5-10 minutter.

Marinér kyllingelårene i 1 dl af barbecuesaucen (1 time ved stuetemperatur eller 12 timer i køleskab).

Gem 1 dl af saucen i en skål til servering.

Grill kyllingelårene i ca. 30 minutter. Pensel med resten af saucen og vend nogle gange. Krydres med salt og nymalet peber.

VN:F [1.9.22_1171]
Din vurdering:
Rating: 8.0/10 (7 votes cast)

Amerikanske kyllingelår, 8.0 out of 10 based on 7 ratings

Print Friendly, PDF & Email