De bedste grill pølser

Hvis du gerne vil have dine grill pølser til at ligne de professionelles, så skal du skære nogle små riller i dem inden du griller dem.

Det ser meget delikat ud, og de får et flot mønster. Det bliver bedst hvis det er de store grill pølser, som fx frankfurter.

Når du ridser pølserne er chancen for at de sprækker små. Men du mister også noget af kødsaften i pølsen. Da god kødsaft er lig god smag, kan du også vælge at stege ved svagere og indirekte varme. Så er risikoen for, at pølserne sprækker, meget mindre og du holder kødsaften i pølsen.

Valget er dit – det er lidt en smagssag om man vælger at ridse pølsen eller stege ved meget lav varme.

Tip til grilning af pølser på kulgrill

For at få det bedste resultat skal du vente med at lægge pølserne på grillen, indtil kullene og briketterne har afgivet den værste varme. Pølserne skal grilles langsomt ved forholdsvis svag varme og vendes ofte.

Flere pølsetips

Vikl dine pølser ind i bacon. Hele pølsen skal pakkes godt ind. Pølsen skal være indesluttet. Husk at baconen bliver sprød i sidste trin, hvor du har hævet temperaturen på grillen, og griller pølsen på direkte varme.

Tip til en aften med gutterne. Læg en skefuld god mayonnaise pr. mand på et stykke pergament og strø tørret chili over. Lækkert dip til pølse og grillet brød. Tid ca. 2 min.

Tip til German Style aften. God sennep er vigtigt til pølser og andet tilbehør, så vælg med omhu. F.eks. ”Dijonsennep” fra Maille og ”Gammeldags Grovsennep” fra C & J Seppelov.

Print Friendly, PDF & Email