• 700 gram laksefilet uden skind og ben.
  • 4 tsk usaltet smør
  • 4 spsk frisk estragon
  • 2 skiver citron
  • 1 bundt asparges
  • Aluminiumsfolie
  • Salt og peber
  • Olivenolie
  • Tilbehør:
  • Brød
  • Salat
Skær laksen i stykker og læg dem i en lille skål, som du laver af aluminiumsfolie.

Fordel smør, finthakket estragon, citronskiver, salt og peber på laksestykkerne

Luk aluminiumsfolien og grill pakkerne i 4 minutter.

Lad dem derefter trække nogle minutter på lav varme på grillen.

Skræl aspargesene og grill dem til de er møre, ca. 2 minutter på hver side.

Vend aspargesene i olivenolie og smag til med salt og peber

Server den grillede laks med asparges, brød og salat.

VN:F [1.9.22_1171]
Din vurdering:
Rating: 4.6/10 (5 votes cast)

Grillet laks i folie med asparges, 4.6 out of 10 based on 5 ratings

Print Friendly, PDF & Email