Tør ribbenene i et viskestykke og skær dem i passende stykker. Læg derefter ribbenene i en skål, eller bradepande.

Gør hvidløgene klar og hak eller pres dem fint. Bland dem med resten af ingredienserne; olie, sojasauce, honning, citronsaft, sukker, salt og cayennepeber. Du vil nu have en lækker marinade, som du hælder over ribbenene. Lad med fordel marinaden trække i 2-3 timer.

Ved grillen:
Hvis du er til et tykt lag marinade, begynder du at grille kødet allerede nu. Vil du kun have smagen med, kan du med lidt held dryppe noget af det overskydende marinade af.

Steg ribbenene på en varm grill i ca. 20 min. på hver side, og så har du faktisk de lækreste spareribs.

Tips:
Vend kødet allerede efter 15 min. på hver side, og giv et ekstra penselstrøg af marinade, for at få ribbenene ekstra lækre og smagfulde. Lad dem derefter stege 5 min. på hver side med det ekstra lag af marinade.

Tilbehør:
Serveres evt. med bagte kartofler og cremefraiche med krydderurter

Print Friendly, PDF & Email