- 6 kyllingelår
- sauce:
- 1 zittauerløg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olivenolie
- 1 dl. vineddike
- 3 dl. ketchup
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. honning
- ½ dl. Friskpresset citronsaft
- 2 tsk. chilipulver
Hak løg og hvidløg. Svits løgene i olivenolie. Tilsæt resten af ingredienserne til saucen og lad det koge, ved svag varme i ca. 5-10 minutter.
Marinér kyllingelårene i 1 dl af barbecuesaucen (1 time ved stuetemperatur eller 12 timer i køleskab).
Gem 1 dl af saucen i en skål til servering.
Grill kyllingelårene i ca. 30 minutter. Pensel med resten af saucen og vend nogle gange. Krydres med salt og nymalet peber.
Amerikanske kyllingelår,