• 4 store nakkekoteletter
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 lille bdt. hakket persille
  • 3 stilke friskhakket rosmarin eller ½ tsk. tørret
  • 2-3 fed hakket hvidløg
  • 6-8 soltørrede tomater i strimler
  • ¼ tsk. peber
  • salt
Skær en lomme på langs i koteletterne. Bland olie med persille, rosmarin, hvidløg og de soltørrede tomater. Tilsæt peber. Bruges bacontern, ristes de først på en pande. Hæld fedtet fra. Fyld blandingen i lommen. Luk åbningen med en tandstik.

Grill koteletterne 5-6 min. på hver side ved middel varme, ikke for tæt på gløderne. Salt koteletterne og lad dem hvile i ca. 5 min.

VN:F [1.9.22_1171]
Din vurdering:
Rating: 8.7/10 (7 votes cast)

Fyldte grillede nakkekotelette, 8.7 out of 10 based on 7 ratings

Print Friendly, PDF & Email