Print Options:

Grillet oksekød på lakridsrod med gulerødder og sødekartofler

Antal: 4 personer (1 servering)1 ServingForberedelse10 minsTilberedning15 minsTotal25 mins

Et godt og velsmagende alternativ til den klassiske hakkebøf. Smagen af lakrids løfter denne ud af hverdagen, og gør den til noget ganske særligt. Nemt og enkelt!

Oksekøb Grill opskrift

 8 stk lakridsrod
 800 g oksefars
 1 pakke blomkålsris
 2 bægre yoghurt (fed)
 4 skalotteløg
 4 søde kartofler (de røde)
 2 citroner
 2 tsk spidskommen
 salt og peber
 2 poser gulerødder
 1 frisk mynte (i potte)
 2 tsk lakridspulver groft
Fremgangsmåde
1

Del farsen i fire pølser og klem dem godt sammen rundt om lakridsroden. De grilles i 10 min. og krydres med salt, peber og groft lakridspulver.

2

Løg deles og grilles i skal i 4-5 min.

3

Gulerødder grilles 4-5 min. og krydres.

4

Kartoflen bages i 15 min. og flækkes.

5

Blomkålsris vendes med yoghurt og smages til med citron, spidskommen og salt. Kom en klat i kartoflerne og resten på tallerkenen.

Kilde: Coop