Skøn salat med grillet kylling og friske, grønne ærter. Fin og sommerlig udgave af den klassiske cæsar salat. Kan bruges både som forret og hovedret.
Opskriften er udviklet af COOP.
Rør skyr med mayonnaise og parmesanost og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Del, skyl og slyng salaterne tørre.
Man kan enten bruge friskbælgede ærter, eller frosne. Anvendes frosne, hældes de i en skål, dryppes med rapsolie, drysses med lidt salt. Overhældes med kogende vand, står et minuts tid og vandet hældes fra og ærterne afdrypper i en sigte.
Dup kyllingekødet tørt, pensl det med grill-olie/barbeque – eller olivenolie – og grill det (Grill-olie, se under Snacks og tilbehør)
Skær brødet i stænger, pensl det med olivenolie, gnid det med hvidløg og grill det.
Vend salaterne og ærterne med cremen og anret dette med kylling og brødstænger.
Ingredients
Directions
Rør skyr med mayonnaise og parmesanost og smag den til med citronsaft, salt og peber.
Del, skyl og slyng salaterne tørre.
Man kan enten bruge friskbælgede ærter, eller frosne. Anvendes frosne, hældes de i en skål, dryppes med rapsolie, drysses med lidt salt. Overhældes med kogende vand, står et minuts tid og vandet hældes fra og ærterne afdrypper i en sigte.
Dup kyllingekødet tørt, pensl det med grill-olie/barbeque – eller olivenolie – og grill det (Grill-olie, se under Snacks og tilbehør)
Skær brødet i stænger, pensl det med olivenolie, gnid det med hvidløg og grill det.
Vend salaterne og ærterne med cremen og anret dette med kylling og brødstænger.