Kul eller briketter – hvad skal jeg vælge?
Hvad er egentlig det rigtige at grille med, hvis du skal have de perfekte bøffer og pølser. Skal du
Læs mereHvad er egentlig det rigtige at grille med, hvis du skal have de perfekte bøffer og pølser. Skal du
Læs mereTil 6 personer anvendes der 2 ænder af 2.5-3.5 kg. Rens ænderne under koldt vand – både ind- og
Læs mereSkær svinemørbraden op som følger: Første snit lægges på langs af mørbraden i hele længden. Derefter åbnes mørbraden ved
Læs mereMarinaden røres godt sammen og mariner derefter bøffer i 6 timer. Luk hurtigt bøffernes pore vel at lægge dem
Læs merePil hvidløgsfed. Rosmarinkvistene skylles og slynges tørre. 1 spsk. Rosmarinnåle hakkes meget fint sammen med hvidløgsfeddene og bindes med
Læs mereHak løg og hvidløg. Svits løgene i olivenolie. Tilsæt resten af ingredienserne til saucen og lad det koge, ved
Læs mereSkær laksen i stykker og læg dem i en lille skål, som du laver af aluminiumsfolie. Fordel smør, finthakket
Læs mereHakkede soltørrede tomater blandes sammen med hvidløgsosten. Champignoner hakkes groft og tilsættes. Svinemørbraden renses. Den skæres halvt igennem. Fyldet
Læs mereOpskriften er beregnet til en Weber kuglegrill, men det kan lade sig gøre at lave kødbollerne på en almindelig
Læs mereSkær en lomme på langs i koteletterne. Bland olie med persille, rosmarin, hvidløg og de soltørrede tomater. Tilsæt peber.
Læs mere