Lækker opskrift på grillet laks med en pift af peberrod. Grillet laks er en klassiker på grillen, og denne variation med peberrod er en frisk variant.
Opskriften er udviklet af COOP.
Laksestykkerne skæres i 4 stykker og pensles på begge sider med olivenolie og citronsaft og krydres med salt og peber. Lad dem trække ca. ½ time før de grilles. Mens laksen trækker, laves grøntsagerne.
Gulerødder, pastinak og porre snittes i strimler og koges i vand med salt i 3-4 min. – der skal stadig være bid i dem. Hæld vandet fra og afkøl.
Rør den græske yoghurt med sennep, peberrod, salt, peber, purløg og dild. Vend grøntsagerne i dressingen.
Laksen grilles 3-4 min. på hver side. Hvis der er skind på laksen, grilles skindsiden først.
Anret den grillede laks med grøntsager i peberrod og servér med kartofler og groft brød.
Ingredients
Directions
Laksestykkerne skæres i 4 stykker og pensles på begge sider med olivenolie og citronsaft og krydres med salt og peber. Lad dem trække ca. ½ time før de grilles. Mens laksen trækker, laves grøntsagerne.
Gulerødder, pastinak og porre snittes i strimler og koges i vand med salt i 3-4 min. – der skal stadig være bid i dem. Hæld vandet fra og afkøl.
Rør den græske yoghurt med sennep, peberrod, salt, peber, purløg og dild. Vend grøntsagerne i dressingen.
Laksen grilles 3-4 min. på hver side. Hvis der er skind på laksen, grilles skindsiden først.
Anret den grillede laks med grøntsager i peberrod og servér med kartofler og groft brød.