En klassisk grillret for hele familien! Let og enkelt og utrolig velsmagende. Kan bruges både som forret og hovedret.

Rist krydderierne på en tør pande, til de begynder at dufte. Kom krydderierne i en morter, og stød dem.
Skær kødet ud i strimler eller tern, og kom det i en frysepose sammen med krydderier, salt og olivenolie. Bind en knude på posen, og gnub marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere ca. 1 time.
Kom peanuts i en blender, og kør til en grovkornet konsistens. Rør de blendede peanuts med kokosmælk, og smag dippen til med soja.
Sæt kødet på spyd, og grill i ca. 4-5 min. Servér kyllingesticks med peanutdip.
Hele krydderier, du selv har stødt, giver den bedste smag i marinaden, men du kan selvfølgelig også bruge krydderier, som er stødt i forvejen.
Ingredients
Directions
Rist krydderierne på en tør pande, til de begynder at dufte. Kom krydderierne i en morter, og stød dem.
Skær kødet ud i strimler eller tern, og kom det i en frysepose sammen med krydderier, salt og olivenolie. Bind en knude på posen, og gnub marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere ca. 1 time.
Kom peanuts i en blender, og kør til en grovkornet konsistens. Rør de blendede peanuts med kokosmælk, og smag dippen til med soja.
Sæt kødet på spyd, og grill i ca. 4-5 min. Servér kyllingesticks med peanutdip.
Hele krydderier, du selv har stødt, giver den bedste smag i marinaden, men du kan selvfølgelig også bruge krydderier, som er stødt i forvejen.