SværhedsgradNem - Begynder

En klassisk grillret for hele familien! Let og enkelt og utrolig velsmagende. Kan bruges både som forret og hovedret.

Antal: 4 personer (1 servering)1 Serving
Forberedelse10 minsTilberedning15 minsTotal25 mins
Peanutdip
Fremgangsmåde
1

Rist krydderierne på en tør pande, til de begynder at dufte. Kom krydderierne i en morter, og stød dem.

2

Skær kødet ud i strimler eller tern, og kom det i en frysepose sammen med krydderier, salt og olivenolie. Bind en knude på posen, og gnub marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere ca. 1 time.

3

Kom peanuts i en blender, og kør til en grovkornet konsistens. Rør de blendede peanuts med kokosmælk, og smag dippen til med soja.

4

Sæt kødet på spyd, og grill i ca. 4-5 min. Servér kyllingesticks med peanutdip.

Tip!
5

Hele krydderier, du selv har stødt, giver den bedste smag i marinaden, men du kan selvfølgelig også bruge krydderier, som er stødt i forvejen.

Ingredients

Peanutdip

Directions

Fremgangsmåde
1

Rist krydderierne på en tør pande, til de begynder at dufte. Kom krydderierne i en morter, og stød dem.

2

Skær kødet ud i strimler eller tern, og kom det i en frysepose sammen med krydderier, salt og olivenolie. Bind en knude på posen, og gnub marinaden godt ind i kødet. Lad kødet marinere ca. 1 time.

3

Kom peanuts i en blender, og kør til en grovkornet konsistens. Rør de blendede peanuts med kokosmælk, og smag dippen til med soja.

4

Sæt kødet på spyd, og grill i ca. 4-5 min. Servér kyllingesticks med peanutdip.

Tip!
5

Hele krydderier, du selv har stødt, giver den bedste smag i marinaden, men du kan selvfølgelig også bruge krydderier, som er stødt i forvejen.

Notes

Kyllingesticks med peanutdip
Print Friendly, PDF & Email