Dejlig frisk sommersalat med masser af bid i. De grillede grøntsager giver en skøn smag sammen med de friske ærter og persille.
Rens gulerødder, radiser og forårsløg. Skær dem eventuelt over i to dele.
Giv grøntsagerne en hurtig tur på grillen. De må gerne blive varmet igennem. Hold dog øje med at de ikke mister det sprøde knæk.
Lav en dressing af 3 spsk. olie, 1 spsk. balsamico eller anden sødlig eddike, 1 spsk. sennep, salt og peber. Vend grøntsagerne i dressingen og drys med feta, persille og friskbælgede ærter. Hvis du ønsker det, kan du spæde op med frisk hjertesalat eller romainesalat. Disse lidt kraftige salater er gode i retten, fordi de bedre kan modstå varmen og ikke klasker sammen.
Kilde: Kvickly
Ingredients
Directions
Rens gulerødder, radiser og forårsløg. Skær dem eventuelt over i to dele.
Giv grøntsagerne en hurtig tur på grillen. De må gerne blive varmet igennem. Hold dog øje med at de ikke mister det sprøde knæk.
Lav en dressing af 3 spsk. olie, 1 spsk. balsamico eller anden sødlig eddike, 1 spsk. sennep, salt og peber. Vend grøntsagerne i dressingen og drys med feta, persille og friskbælgede ærter. Hvis du ønsker det, kan du spæde op med frisk hjertesalat eller romainesalat. Disse lidt kraftige salater er gode i retten, fordi de bedre kan modstå varmen og ikke klasker sammen.
Kilde: Kvickly