Et godt og velsmagende alternativ til den klassiske hakkebøf. Smagen af lakrids løfter denne ud af hverdagen, og gør den til noget ganske særligt. Nemt og enkelt!

Del farsen i fire pølser og klem dem godt sammen rundt om lakridsroden. De grilles i 10 min. og krydres med salt, peber og groft lakridspulver.
Løg deles og grilles i skal i 4-5 min.
Gulerødder grilles 4-5 min. og krydres.
Kartoflen bages i 15 min. og flækkes.
Blomkålsris vendes med yoghurt og smages til med citron, spidskommen og salt. Kom en klat i kartoflerne og resten på tallerkenen.
Kilde: Coop
Ingredients
Directions
Del farsen i fire pølser og klem dem godt sammen rundt om lakridsroden. De grilles i 10 min. og krydres med salt, peber og groft lakridspulver.
Løg deles og grilles i skal i 4-5 min.
Gulerødder grilles 4-5 min. og krydres.
Kartoflen bages i 15 min. og flækkes.
Blomkålsris vendes med yoghurt og smages til med citron, spidskommen og salt. Kom en klat i kartoflerne og resten på tallerkenen.
Kilde: Coop