Kilde: Unsplash

Det er weekend, Premier League er i fuld gang og vennerne er på vej over. Det er den perfekte anledning til at smide snacks på grillen. Skal du følge nyrige Newcastle? Titelbejlerne fra Liverpool, Manchester City eller Chelsea? Eller er det nedrykingsduellen der trækker, når TV’et tændes?

I den her sammenhæng, er det ligegyldigt. Det er ligegyldigt om du er Toon og fan af verdens nu rigeste klub, Newcastle, Scouser, Gunner eller Red Devil. Grillen fyres op! Men denne gang ikke for at lave et enormt velorkestreret måltid. Der skal snacks til, så her får du et par forslag til snacks fra grillen! Disse tager ikke nødvendigvis fem minutter, men de er dét værd!

Moink Balls

Navnet Moink Balls er ikke noget man hører så tit i Danmark, men konceptet er ganske lige til. Oksekødboller omrullet i bacon og derefter grillet og røget. En lækker, saltet og saftig snack, der kan få de flestes tænder til at løbe i vand! – Hvis du er nysgerrig kommer navnet fra de engelske dyrelyde moo (som en ko) og ‘oink’ fra en gris.

Søde kartofler med Halloumi

Skal der lidt mindre kød på grillen? Prøv at fyre op for et par søde kartofler. Skær dem i halvt, smid dem i noget staniol, og med en god skive haloumi-ost på toppen. op på grillen mdc noget olie og lidt krydderier, og du har en top-lækker snack der går til det hele. Kartoflerne tager en halv times tid, så det er ikke en sidste-øjebliks idé, men det er klart dét værd at give dem en chance.


Kilde: Unsplash

Nachos!

Her går du aldrig galt i byen. Et par kyllingebryster på grillen og riv dem i stykker med en gaffel. Tilsæt barbecue-sauce, bønner, ost, rødløg og majs. Varm et fad med tortilla-chips med godt med ost og smid hele molevitten sammen.

Så er i kampklar!

Sørg også for drikkevarerne så er der til et par gode timer sammen med de lækre snacks. Hold et godt øje med Premier League odds hos eksempelvis Bet365 og find ud af, hvordan dit favorithold står til at klare sig. Uanset hvilken ende af tabellen de ligger i. 

Spændingen på disse dage skal ikke kun findes i selve kampen, men i de små drillerier, sange og slagord der kastes frem og tilbage. Forbereder du ovenstående snacks, kan det være, at du kan skåne dig selv lidt for noget af det dog! Uanset om dit hold kæmper mod nedrykning eller med om titlen, så er spænding og dét at være med andre fans en del af sporten og hvorfor så mange millioner af mennesker verden over er så store fans.

Husk at gøre grillen ren inden resterne sidder for længe. Selvom stemningen kan være høj, eller knap så høj, efter en kamp, så er det stadig at foretrække at få det gjort relativt hurtigt. Lader du skidtet stå for længe, kan det være svært at få det gjort rent.

Der er ved at være styr på det hele. Fodbold, snacks, odds, rengøring. Krydser du alle tingene af listen, så er der lagt på grillen til en ordenlig fodbolddag! 

Print Friendly, PDF & Email