Kilde: Unsplash

Sommer er lig med grill og solskin. Hvis du er fodboldfan, betyder det også masser af spænding, når der til sommer afholdes EM i fodbold.

EM nydes bedst i selskab med andre, og hvilken bedre måde, at se Danmarks drenge på, end ved at holde en grillaften med gode venner? Her kommer derfor tre tips, der kan hjælpe dig til at afholde den bedste grillaften.

Bed dine gæster om at reservere en plads

Siden 2019, hvor Landsholdet kvalificerede sig til EM, har alle fodboldfans glædet sig til at grille i haven med bold på skærmen. Mange planlægger dog grillaftener uden at tænke over, hvor mange der egentlig dukker op til festen. Hvis du laver den fejltagelse, risikerer du at løbe tør for mad og drikke, før alle er mætte. Du kan også komme til at bruge mange flere penge på mad til folk, der alligevel ikke dukker op. For at sikre dig, at du får købt den rette mængde mad, så sørg for at bede dine gæster om at reservere en plads. Sæt desuden en deadline for folks svar, for at forhindre at folk tilmelder sig, efter du har købt ind.

Kilde: Unsplash

Hav det rigtige mad klar

Noget af det absolut vigtigste, til en god grillaften, er selvfølgelig maden. Det er derfor utroligt vigtigt, at du sørger for at have den bedste mad klar. Man går aldrig helt galt med hotdogs, burgere, bøffer, fritter og så selvfølgelig gode drikkevarer. Du bør også tage i betragtning, om nogle af dine gæster måske har en form for madallergi, så der også er noget til dem.

Skab EM stemning med de danske farver

Sørg selvfølgelig også for at få dækket godt op, så der ikke er tvivl om, hvem I holder med. Få Dannebrog op at hænge. Bed dine gæster om at tage en dansk landsholdstrøje på, så I er helt klar til, når I skal se Kasper Schmeichel og de danske drenge forsvare de danske farver. Som du kan læse i en artikel udgivet på fodbold betting platformen bet365, så håber Kasper Schmeichel, der i 2016 vandt Premier League med Leicester på et nyt mirakel til sommer, hvor Danmark tager til EM. Her ønsker Schmeichel, der for nyligt blev kåret til årets mandlige fodboldspiller, at vinde det europæiske mesterskab akkurat som hans far, Peter Schmeichel, gjorde det i 1992. Sker det, kan du forvente en ekstra glædelig grillaften med vennerne.

Sørg for at have udstyret klar

Det er selvfølgelig essentielt, at du har en skærm klar, så i kan se kampen. Sørg for på forhånd at have installeret skærmen, og sæt eventuelt en parasol op, der kan skærme for solen. Hav også behagelige stole klar, så folk kan sidde komfortabelt.

Alle tips i denne guide kan hjælpe dig med at afholde en god EM-grillfest, som I ikke glemmer lige foreløbigt. Sørg derfor for at få afklaret præcist, hvem der kommer, så du kan have den rigtige mad klar til dine gæster. Hav skærmen klar med en parasol, så solen ikke ødelægger billedet, og sørg for at få dækket op med Dannebrog og de danske farver. Så er kan I kun komme i god stemning.

Print Friendly, PDF & Email