Kilde: Unsplash

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og grillsæsonen er derfor over os. Det betyder også, at du godt kan begynde at planlægge dine grillaftener.

Lige meget om du planlægger at holde en større grillfest, eller om det kun er for familien, så er det vigtigt at du sørger for at have det rigtige udstyr klar. Lige fra maden til grilludstyret samt havemøblerne. Her kommer derfor en oversigt over, hvad du skal tænke over til din næste grillfest.

Aldrig gå ned på udstyret

Det vigtigste er selvfølgelig selve grillen. Der findes mange forskellige grill, og alle grillmestre skal gøre op med sig selv om de er til gas eller kul, og hvilken størrelse grillen skal være. Gasgrille plejer at være nemmere at bruge, mens en kulgril kan give mere smag til kødet. Det vil være det samme udstyr du skal bruge, lige meget hvilken type grill du vælger.

Kilde: Unsplash

Hvis du investerer i kvalitetsudstyr, kan det typisk holde i mange år frem. Sørg som grundregel for at have en rustfri grilltang, en grillspatel og en grillgaffel der kan holde til varmen. En ristebørst kan også være god at have, så du kan holde grillen ren.

Hav TV parat til sommerens EM-slutrunde

Sørg også for at have et TV eller en projektor klar, så i kan følge med i Danmarks kampe til sommerens EM-slutrunde. Det danske landshold har nemlig været flyvende siden Kasper Hjulmand tog over som landstræner. Det så vi senest, da de vandt 4-0 over Østrig i VM-kvalifikationen. Faktisk har landsholdet klaret det så godt, at bet365 der tilbyder spil på fodbold, har sænket oddsene på danskerne til at vinde EM til sommer. Hvis Danmark gentager succesen fra 1992 giver det lige nu odds 29.00, og der burde derfor være god grund til at glæde sig til EM. Det skal hverken du eller dine gæster gå glip af, og derfor er det vigtigt at du har et tv klar til at vise kampene. Specielt hvis Danmark når langt i turneringen.

Anskaf dig de rette havemøbler

At føle sig afslappet og godt tilpas er vitalt, for at dine gæster får en god oplevelse til din grillaften. Det er derfor essentielt, at du har nok stole og borde til alle dine gæster. Hvis du ikke har nok borde, kan en sjov og nem måde være at slå nogle tæpper op på græsset. Sørg også for at få dækket op, så folk fornemmer at der er fest.

Overvej om du skal have farvede lys, og find en god plads til musikanlægget. Selvom TV2 siger at vi går en varmere tid i møde, kender vi alle sammen det danske sommervejr. Skulle du være så uheldig at få regnvejr, kan det også være nødvendigt at have en parasol klar, som kan dække for regnen.

Hav drikkevarer på køl

Det siger sig selv, at der skal nogle drikkevarer til. En iskold øl hører sig selvfølgelig til, men sørg for at have lidt af hvert. Vin kan også være lækkert på sådan en sommeraften, men hav også ikke-alkoholiske drikke til dem der ikke drikker alkohol. Du kan selvfølgelig også købe ind til drinks, hvis du gerne vil vise dine evner frem som bartender.

Sommer er for mange den bedste tid på året, og en grillfest kan man altid bruge. Sørger du for at følge disse fire råd, er du godt på vej mod en god fest for dig og dine gæster.

Print Friendly, PDF & Email