Her er WeberGuiden’s bud på 5 grilltilbehør du bare må eje! Det vil gøre det nemmere at få det perfekte resultat hver gang du griller.

Grillbørste
Grillbørsten er uundværlig. Den sikrer, at din oksemørbrad ikke smager af fisk, som du grillede sidst!
Køb en børste med et langt skaft, så du slipper for at få fingrene brændt.

TIP! Hvis børsten bliver beskidt (og det gør den jo), så smid den i en spand vand med 2 opvasketabs og lad det stå natten over – det er ren magi!

Stegetermometer
For alle os, der ikke er professionelle kokke, er stegetermometeret den eneste måde at holde øje med hvornår kødet er færdigt.

Det er jo super ærgerligt når den argentinske oksemørbrad bliver helt gennemstegt. Overvej at købe en trådløs udgave.  Så slipper du for at åbne låget hele tiden!

Grillhandsker
Køb et par gode grillhandsker og undgå at røre ved glohede stegetermometre, pizza-stene mv. Du kan hurtigt komme til at brænde dig på grillen eller dit grilludstyr.

Grilltænger
Grilltænger er ikke til at komme udenom. Hvis du har en oksemørbrad på grillen og vælger at vende den ved at hugge en gaffel i den og vælte den om på den anden side, kan du ligefrem se al den gode smag forlade kødet! Det er synd og skam.

Køb en lang grilltang og brug den i stedet! Rettere sagt: Køb to. En til råt kød og en til det færdige kød. Så slipper du for at middagsgæsterne bliver syge.

>>> Køb et lækkert sæt til kun 99,- kr.

Grillstarter
Ja – dem af jer, der endnu ikke havde gættet det: En grillstarter er et must, når man har en kulgrill. Du slipper for ærgerlige forsinkelser af maden med sultne og utålmodige børn til følge.
Har du en gasgrill, så brug i stedet pengene på en holder til kylling og stege.

>>> Køb en luksus grillstarter til kun 119,- kr.

 

Print Friendly, PDF & Email