Forside » Posts tagged "grillkød"
oksefilet okseculotte weber

Grillet culottesteg – eller cuvettesteg

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

Denne opskrift kan anvendes både til culottesteg og cuvettesteg. Begge dele er skåret af tyndstegen. Culotten er fra den øverste del af tyndstegen og er oftest mere mør, end… Læs mere »

Pulled Pork i en kuglegrill

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

At lave Pulled Pork i en kuglegrill er slet ikke besværligt det kræver heller ikke en masse ekstra tilbehør. Forberedelsen – Pulled Pork Nakkestegen afpudses let, eventuelle sener og fedtansamlinger… Læs mere »

Marineret bøf af Oksefilet

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

Marinaden røres godt sammen og mariner derefter bøffer i 6 timer. Luk hurtigt bøffernes pore vel at lægge dem tæt ved glødelaget et kort øjeblik. Grill dem derefter… Læs mere »

grillet rullesteg

Florentinsk flæskerullesteg

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

Pil hvidløgsfed. Rosmarinkvistene skylles og slynges tørre. 1 spsk. Rosmarinnåle hakkes meget fint sammen med hvidløgsfeddene og bindes med olien. Kødet duppes tørt et stykke køkkenrulle. Med en… Læs mere »

grillkotelet

Fyldte grillede nakkekotelette

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

Skær en lomme på langs i koteletterne. Bland olie med persille, rosmarin, hvidløg og de soltørrede tomater. Tilsæt peber. Bruges bacontern, ristes de først på en pande. Hæld… Læs mere »

oksefilet okseculotte weber

Grillet oksefilet – en webergrill klassiker!

Kategori: Grill opskrifter 1 kommentar

Drys fillet med peber og vend oksefileten på panden så porrene er lukket, læg den på staniol og krydder din oksefilet med allround og citrus og salt. Fordel… Læs mere »

grillkotelet

Grillkoteletter med karry og æbler

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

Rør olie, karry, salt og peber sammen. Pensl ca. halvdelen af blandingen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet fra 30 minutter til 12 timer. Udstik kernehuset på… Læs mere »

grillspid

Hakket lammekød på grillspyd

Kategori: Grill opskrifter 0 kommentarer

Pil og hak løg, hvidløg og pinjekerner. Bland det hakkede lammekød sammen med ingredienserne; løg, hvidløg, pinjekerner, salt, peber, timian, paprika og cayennepeber. Form den blandede fars med… Læs mere »

grillkød

Tips til det perfekte grillkød

Kategori: Grill tips og ideer 0 kommentarer

Er det færdigt? Fjerkræ er færdigstegt, når kødsaften er klar, og temperaturen i kødet er 75 ºC i brystet eller 80 ºC i låret. Lad det hvile Kød… Læs mere »