• 500 g hakket lammekød
  • 1 løg
  • 2 fede hvidløg
  • 80 g hakkede pinjekerner
  • peber
  • 1 tsk tørret timian
  • ½ tsk stødt rosenpaprika
  • knsp cayennepeber
  • sorte og grønne oliven uden sten
Pil og hak løg, hvidløg og pinjekerner. Bland det hakkede lammekød sammen med ingredienserne; løg, hvidløg, pinjekerner, salt, peber, timian, paprika og cayennepeber.

Form den blandede fars med hænderne til små boller og sæt dem på et spyd, og sæt de hele oliven imellem lammefarsen på skift.

På grillen:
Nu skal spiddene grilles i omkring 7 min. på en opvarmet grill.

HUSK:
Vend spiddene ofte, da de nemt kan brænde på.

Tilbehør:
Kan serveres med en lækker tomatpasta, eller anden pastaret.

VN:F [1.9.22_1171]
Din vurdering:
Rating: 4.3/10 (3 votes cast)

Hakket lammekød på grillspyd, 4.3 out of 10 based on 3 ratings

Print Friendly, PDF & Email