En god omgang grillmad er værd at vente på, men ventetiden behøves ikke at blive spildt med et indre tikkende ur, hvor du blot går rundt i cirkler og venter på, at du enten skal følge det næste skridt i opskriften, eller at maden bliver helt færdig.

I stedet kan du gøre madlavningen endnu sjovere ved at omstille det indre tikkende ur til et fysisk et og sætte en alarm til, der ringer, når du skal fjerne maden fra grillen. På denne måde kan du få fuldt ud af din tid og gøre processen sjovere.

Vi har samlet et par forskellige ting, der ikke er for tidskrævende, men som netop kan bruges, når du har brug for lidt hurtig og sjov tidsfordriv, samtidigt med du er lige ved siden af maden.

Hiv fat i din bærbar

Det er en god idé at tage din bærbar med i køkkenet eller ud til grillen og placere dig tæt på nok maden til, at du stadig kan holde øje med den – også selvom du selvfølgelig har slået alarmen til.

Derefter er det smag og behag, hvad du vil surfe efter, da internettet har mange muligheder. Hvis du godt kan lide at spille, så kan du besøge Maria Casino og blive underholdt med en række af forskellige spil. Hvis du er mere til nyheder eller sladreblade, så kan du slå dem op og læse igennem dagens nyheder. Det kan også være, at du bare vil slappe af til en kort episode af et tv-show. Du kan sagtens klappe bærbaren op og se lidt Netflix, mens du venter.

Invitér en ven over

I det fleste tilfælde laver man mad nok til flere, så det vil være oplagt at spørge medlemmer af familien eller en af vennerne, om de har lyst til at deltage i en del af madlavningen. Hvis de ikke er meget for at lave mad eller mangler talenterne, så kan du gøre det klart, således at de blot kan nøjes med underholde dig, mens I begge venter. På denne måde kan i holde øje med maden, samtidigt med I får snakket og hygget jer.

Print Friendly, PDF & Email