• 500 g Laksefilet
  • Akaciehonning
  • Citronpeber
  • Salt
Det er nemt at lave sin kuglegrill om til en rygeovn! Prøv denne lækre opskrift på varmrøget laks på din Webergrill.

Til rygning skal der bruges:
Bøgetræsmuld, ca. 100 gr.

Metode:
Indirekte varme (Laksen i midten, kullene i siderne)

Smør laksefileten ind i akaciehonning, citronpeber og salt.

Fold 2 små “bakker” af stanniol – kanten skal være ca. 1 cm. Fordel bøgemulden i disse bakker.
Bakkerne placeres direkte på briketterne.
Ventilationshuller i både top og bund skal være åbne.
Laksen skal ryge i ca. 20-30 minutter.

Velbekomme!

VN:F [1.9.22_1171]
Din vurdering:
Rating: 5.1/10 (47 votes cast)

Varmrøget laks på din Webergrill, 5.1 out of 10 based on 47 ratings

Print Friendly, PDF & Email