Grillmetode:
50/50 (kul i den ene halvdel af grillen, evt. drypbakke i den anden halvdel)
Fremgangsmåde:
Bland oksekød grundigt med hvidløg, chilisauce, sennepspulver, løgpulver og peber. Form 4 lige store bøffer af farsen og pak dem i sølvpapir adskilt af madpapir eller bagepapir. Lægges på køl i min. 1 time.
I mellemtiden klargøres grønt og salat – og grillen startes/tændes op.
Lad gerne risten blive rigtig varm (giv den min. 5-10 min alene) før du lægger bøfferne på (husk at pensle risten).
Bøfferne grilles ca. 5 min. på hver side over direkte varme med låg på.
Når du vender bøfferne, så anden side skal steges, lægger du bollerne på indirekte varme. Start med bunden i ca. 2½ minut. Når bollerne vendes, lægger du en skive ost på hver af bøfferne, så det når at smelte.
Velbekomme!