Glæsels 10 bedste grilltips
Lær dig de 10 bud og Jan Glæsel lover dig, at der venter en lang række ‘himmerigsoplevelser’: 1) Brug kun optændingsblokke,
Læs mereLær dig de 10 bud og Jan Glæsel lover dig, at der venter en lang række ‘himmerigsoplevelser’: 1) Brug kun optændingsblokke,
Læs mereDenne opskrift kan anvendes både til culottesteg og cuvettesteg. Begge dele er skåret af tyndstegen. Culotten er fra den øverste
Læs mereAt lave Pulled Pork i en kuglegrill er slet ikke besværligt det kræver heller ikke en masse ekstra tilbehør. Forberedelsen –
Læs mereTil 6 personer anvendes der 2 ænder af 2.5-3.5 kg. Rens ænderne under koldt vand – både ind- og
Læs mereSkær svinemørbraden op som følger: Første snit lægges på langs af mørbraden i hele længden. Derefter åbnes mørbraden ved
Læs mereMarinaden røres godt sammen og mariner derefter bøffer i 6 timer. Luk hurtigt bøffernes pore vel at lægge dem
Læs merePil hvidløgsfed. Rosmarinkvistene skylles og slynges tørre. 1 spsk. Rosmarinnåle hakkes meget fint sammen med hvidløgsfeddene og bindes med
Læs mereHak løg og hvidløg. Svits løgene i olivenolie. Tilsæt resten af ingredienserne til saucen og lad det koge, ved
Læs mereOpskriften er beregnet til en Weber kuglegrill, men det kan lade sig gøre at lave kødbollerne på en almindelig
Læs mereSkær en lomme på langs i koteletterne. Bland olie med persille, rosmarin, hvidløg og de soltørrede tomater. Tilsæt peber.
Læs mere