Glæsels 10 bedste grilltips
Lær dig de 10 bud og Jan Glæsel lover dig, at der venter en lang række ‘himmerigsoplevelser’: 1) Brug kun optændingsblokke,
Læs mereLær dig de 10 bud og Jan Glæsel lover dig, at der venter en lang række ‘himmerigsoplevelser’: 1) Brug kun optændingsblokke,
Læs mereHvad er egentlig det rigtige at grille med, hvis du skal have de perfekte bøffer og pølser. Skal du
Læs mereVask hænderne grundigt med varmt vand og sæbe, før du begynder på tilberedning af maden og efter håndtering af
Læs mereEr det færdigt? Fjerkræ er færdigstegt, når kødsaften er klar, og temperaturen i kødet er 75 ºC i brystet
Læs mereTændvæske: ikke tilladt! Der findes ikke længere nogen god grund – ud over pyromani (og det er ikke en
Læs mereDer er ikke noget så dejligt som en god gang grill på terrassen en lun sommeraften. Men aftenen kan
Læs mere