Er det færdigt?
Fjerkræ er færdigstegt, når kødsaften er klar, og temperaturen i kødet er 75 ºC i brystet eller 80 ºC i låret.
Lad det hvile
Kød har godt af at hvile i nogle minutter, efter at du har taget det af grillen. Det får den kødsaft, som har lagt sig på overfladen, til at trække tilbage til midten af kødet.
Kend dit grove salt
Groft salt er specielt velegnet til grillstegning, fordi de store korn giver mere smag til overfladen af maden. Brug det i stedet for bordsalt, så skal du kun bruge en tredjedel.
Gode spareribs
Det er ingen grund til at koge spareribs, inden de skal grilles. Du risikerer at koge smagen væk! Husk dog at fjerne sølvskindet på undersiden af benene, og prøv Webers spareribsholder – spareribsene svømmer i deres egen kødsaft og bliver meget bedre.
Vær forsigtig med hamburgerne
For at få de bedste hamburgere skal du forme bøfferne forsigtigt uden at presse dem for hårdt – ellers risikerer du at presse kødsaften ud.
Kilde: Weber.eu