
Kylling på dåse – Klassisk Weberopskrift
Kyllingen rengøres og gnides indvendigt med salt. Med en fjerkræssaks klipper du spidsen af lårene. Vask dåserne, du ved jo ikke hvor de har været! Åbn dåserne, drik… Læs mere »

Grill Burger – American Style BBQ Burger
Grillmetode: 50/50 (kul i den ene halvdel af grillen, evt. drypbakke i den anden halvdel) Fremgangsmåde: Bland oksekød grundigt med hvidløg, chilisauce, sennepspulver, løgpulver og peber. Form 4… Læs mere »

Varmrøget laks på din Webergrill
Det er nemt at lave sin kuglegrill om til en rygeovn! Prøv denne lækre opskrift på varmrøget laks på din Webergrill. Til rygning skal der bruges: Bøgetræsmuld, ca…. Læs mere »

Grillet Makrel – grill din fisk!
Bland persille, hvidløg, salt og peber. Fjerne hovedet og rens makrellerne så der bare er et hul ind i bugen der hvor hovedet sad, dvs. bugen skal ikke… Læs mere »

Grillkoteletter med karry og æbler
Rør olie, karry, salt og peber sammen. Pensl ca. halvdelen af blandingen på koteletterne. Lad dem trække i køleskabet fra 30 minutter til 12 timer. Udstik kernehuset på… Læs mere »

Souvlaki – græske grillspyd
Rør kødet godt sammen med smeltet smør, citronskal, hvidløg, oregano, salt og peber. Fordel kødet på 10 træspyd, som har været lagt i blød i vand i ca…. Læs mere »

Grillet Dyreryg
Puds ryggen af for fedt og hinder, skær evt mørbraderne af og tilbered dem særskilt. Skær langs rygfinnen så fileten er løsnet, skal sidde fast på brystbenene, skær… Læs mere »

Grillet spareribs med honning
Tør ribbenene i et viskestykke og skær dem i passende stykker. Læg derefter ribbenene i en skål, eller bradepande. Gør hvidløgene klar og hak eller pres dem fint…. Læs mere »

Hakket lammekød på grillspyd
Pil og hak løg, hvidløg og pinjekerner. Bland det hakkede lammekød sammen med ingredienserne; løg, hvidløg, pinjekerner, salt, peber, timian, paprika og cayennepeber. Form den blandede fars med… Læs mere »

Grillet kylling med paprikamarinade
Hak de fede hvidløg fint. Derefter opvarmer du en gryde med olien, og tester temperaturen vha. paprikaflagerne; når den danner blærer, er olien klar. Hæld resten af paprikaflagerne… Læs mere »